Spring over

Din kurv

Jobmuligheder

MARKETINGSPRAKTIKANT MED DIGITALT MINDSET

Smykkefirmaet BY THIIM og designbutikken Ydre Ø er i rivende udvikling og vi søger derfor en praktikant, som kan hjælpe med de digitale marketingsrelaterede opgaver. 

BY THIIM er et smykkebrand med fokus på farver, hvor alle smykker designes og produceres i hånden på værkstedet i Ydre Ø. Ydre Ø er en livsstils- og designbutik fyldt med lækkert og farverigt design, hvor fokus ligger på de mindre brands og finurlig æstetik. 

Som marketingspraktikant vil du blive en del af et lille og dedikeret team, hvor der er højt til loftet og kort vej fra tanke til handling. Du vil være med til at fremme udviklingen af BY THIIM og Ydre Ø, hovedsageligt på det digitale område. Under ledelse af og i tæt samarbejde med vores marketingsansvarlige, Marie, vil du deltage i brainstorms og udviklingen af en digital strategi for, hvordan vores platforme kan løftes. Du vil, sammen med Mette (ejer af BY THIIM og Ydre Ø) blive inddraget i de mange aspekter af, hvad der kræves for at drive en virksomhed og du vil få mulighed for, at sætte dit eget præg på de endelige løsninger.

Vi er på udkig efter en kreativ, selvstændig og struktureret praktikant med et digitalt mindset. Med din interesse for digital markedsføring og fingeren på pulsen vil du kunne komme med inputs til udviklingen af den digitale strategi for, hvordan vi som virksomhed kan skabe endnu mere vækst og konvertere salg igennem online markedsføring herunder annoncering, SEO og på de sociale medier. Vi ser gerne at du allerede har forståelse for områder som Facebook Business Manager, opsætning af annoncer, samt kan hjælpe med implementering af Facebook produkt tags/Instagram shopping. 

Du er:

  • Kreativ og nytænkende
  • Initiativrig
  • Selvstændig og struktureret 
  • Smilende og positiv

Din praktikperiode vil byde på meget frihed under ansvar, medbestemmelse og mulighed for at sætte dit præg på en kreativ virksomhed i vækst. Du vil få mulighed for at udvikle dig fagligt, både indenfor dit eget område og andre ønskede områder, samt afprøve alle dine færdigheder og kreative idéer indenfor digital annoncering og e-commerce.

Hvis du synes det lyder spændende, at du kan udvikle dig og være med til at sætte dit præg på vores virksomhed, så send din ansøgning og eventuelle uddybende spørgsmål til Mette Thiim Andersen (marketingsansvarlig) på bythiim@bythiim.dk, mrk. “Marketingspraktikant”.

Praktikken er fuldtid og ulønnet. Tiltrædelse så snart det passer dig. Kontoret ligger i designbutikken Ydre Ø på Østerbro i København, og du vil skulle arbejde til dels hjemmefra/dels fra kontoret (dette aftales inden praktik-start).

Vi glæder os til at høre fra dig!