Om BY THIIM Studio x Store

BY THIIM Studio x Store ligger i midten af det blomstrende og boblende latinerkvarter i København K. I bygningen med de skæve dørkarme og hældende gulve ligger den lille farverige oase. Gulvet er malet blåt, væggene hvide for at fremhæve de smukke detaljer af mursten og bjælker – den perfekte ramme for dette farverige univers.

Til dig som desværre ikke lige kan komme forbi, har jeg selvfølgelig samlet alle de smukke ting på denne webshop bythiim.dk. Hvis du har set noget på mine sociale medier, du ikke finder på webshoppen, så skriv gerne til mig - send mail.

Det allervigtigste for mig er, at hver kunde får en spændende oplevelse når de træder ind i butikken - inspiration, indtryk og høj service er vores keywords. 

Mit team og jeg sætter en dyd i at skabe en rar atmosfære og give plads til kundens ønske for besøget. Derudover elsker vi at fortælle små historier om alle vores produkter og designeren bag. 

Produkterne i butikken er alle nøje udvalgt af mig for deres farver, finurlighed og smukke historie. 

Jeg elsker at besøge designmarkeder, hvor jeg kan blive inspireret og skabe nye samarbejder med små danske designere – både for at mindske overproduktion og have unikke produkter.
Et par udenlandske brands er også i mit varesortiment – gerne dem du ikke ser hos så mange andre butikker i Danmark. 

 

Foruden butikken har jeg også mit lille smykkeværksted i baglokalet, hvor jeg producerer smykker til mit eget smykkebrand BY THIIM Jewelry. Alle smykkerne er lavet i hånden af mig eller mit team – smykkerne er farverige skabt af 24KT forgyldt sterling sølv i kombination af sten og glasperler.

 

Mit univers er skabt ud fra alle de ting jeg synes er smukke og som jeg ved vil skabe glæde hos dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

© 2024 BY THIIM Studio x Store, Drevet af Shopify